sabbelibabbeli.blogg.se

Om mig och allt som rör sig i min vardag. Vem jag är? En glad, lite över 40, mc-älskande tjej med glimten i ögat. Sambo med min stora kärlek och bonusmamma till tre barn i tonåren.

Dag 2, Race

Publicerad 2014-08-30 22:55:54 i Motorcykeln,

Det kändes lite i kroppen efter gårdagen när klockan ringde 06 imorse men det var inget som en varm dusch och frukost inte fixade. När vi åkte ut till banan hängde regnet i luften och himlen var gråtjock, tur jag tog med mig en extra jacka. 


Idag blev jag posterad på 8an, efter korkskruven. Superbra plats o sikt. 

Vi tänkte vi skulle få det lungt och mest kunna stå och kolla men det blev till att jobba en del och under rookie 1000 pumpade adrenalinet rejält när vi fick rensa banan på hoj och det i nästan samma veva smäller först på 7an och sen 9an. Efter det frös man inte längre :)

Till middag vart det grillbuffe och jag var så himla hungrig att jag nästan glömde att tugga. Sen raka spåret till hotellet och ett besök i bastun för att försöka få upp värmen. 


Nu kan jag bara säga att det är så grymt skönt att ligga i sängen och nu ska jag sova som en tok. Klockan ringer ju 06 imorgon med :)

Ha det bra därute! :)

Om

Min profilbild

Sabina

Välkommen att hänga med mig och det som händer i min vardag. Det är allt från familjeliv, mat, min motorcykel, katten och hus & hem, ja kort sagt allt mellan himmel och jord. Strax innan jul 2013 köpte vi oss sommarstället "landet" som ligger i Costa del Sol, Spanien. Vi ser fram emot att vara där och fixar och donar så att vi ska kunna ha det riktigt härligt där.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela