sabbelibabbeli.blogg.se

Om mig och allt som rör sig i min vardag. Vem jag är? En glad, lite över 40, mc-älskande tjej med glimten i ögat. Sambo med min stora kärlek och bonusmamma till tre barn i tonåren.

Frisördax & Glossybox

Publicerad 2014-09-30 21:38:42 i Allmänt,

Idag var det dags att klippa sig. Så himla skönt att få "städa" i ordning håret. Sista dagarna var hopplösa och jag har gått omkring spretig i håret och äggformad frisyr. 

Tyvärr kan jag inte lägga upp nåt foto på "efter" eftersom jag åkte mc hem och hjälmen förstörde frisyren med allt vax hon hade haft i. Men ett litet foto innan schamponeringen får ni ;)

Idag kom Glossybox. Jag har öppnat lite snabbt men inte gått igenom den. Ska göra det imorgon kanske. Det är alltid lite spännande att få hem en låda med nya produkter att botanisera bland.



Nu är jag på väg i säng. Jag var på massage efter jobbet och mina axlar och nacke har fått sig en omgång utan dess like. Så jag är både trött o mör nu. 

Natti natti
 

Om

Min profilbild

Sabina

Välkommen att hänga med mig och det som händer i min vardag. Det är allt från familjeliv, mat, min motorcykel, katten och hus & hem, ja kort sagt allt mellan himmel och jord. Strax innan jul 2013 köpte vi oss sommarstället "landet" som ligger i Costa del Sol, Spanien. Vi ser fram emot att vara där och fixar och donar så att vi ska kunna ha det riktigt härligt där.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela