sabbelibabbeli.blogg.se

Om mig och allt som rör sig i min vardag. Vem jag är? En glad, lite över 40, mc-älskande tjej med glimten i ögat. Sambo med min stora kärlek och bonusmamma till tre barn i tonåren.

Bättre sent än aldrig - Julmarknad

Publicerad 2014-12-29 20:58:44 i Allmänt, Landet,

Första dagen på jobbet efter ledigheten och det var kul att komma tillbaka och träffa alla igen och höra hur de haft det över sina jular och ledigheter :)
Dagens inlägg blir ett som jag missat att lägga ut från semestern när vi var på julmarknad i vår lilla by. Kommer här:

Vi passade på att kika lite närmare på den lokala julmarknaden i vår lilla by igår efter middagen. Det är lite annorlunda mot hemma, här dansas det flamenco och dricks Sangria. Och alla sitter ute :)







Mycket fint och gott finns det att köpa i de små bodarna och i kväll blev det en hemlagad (säger man så?) tvål som åkte  med. Den luktar helt ljuvligt av lavendel! Mmmmm :)

Kram

Om

Min profilbild

Sabina

Välkommen att hänga med mig och det som händer i min vardag. Det är allt från familjeliv, mat, min motorcykel, katten och hus & hem, ja kort sagt allt mellan himmel och jord. Strax innan jul 2013 köpte vi oss sommarstället "landet" som ligger i Costa del Sol, Spanien. Vi ser fram emot att vara där och fixar och donar så att vi ska kunna ha det riktigt härligt där.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela