sabbelibabbeli.blogg.se

Om mig och allt som rör sig i min vardag. Vem jag är? En glad, lite över 40, mc-älskande tjej med glimten i ögat. Sambo med min stora kärlek och bonusmamma till tre barn i tonåren.

Bonusfamilj, relationer och känslor. På bok

Publicerad 2014-07-30 20:30:48 i Allmänt, Vardagsliv,

Relationer är inte alltid lätt. Oavsett färg, form eller typ. Tvärtom. Känslor är svårt. Till och med jävligt svårt ibland. 
Jag träffade ju mannen i mitt liv, ni vet, den där som man alltid drömt om. Väntat och hoppats på ska dyka upp.
Men att vara ihop med honom innebar att jag fick köpa en paketlösning då han redan varit gift och skaffat barn med sitt ex. Jag fick liksom fem till priset av en kan man säga, honom exet och 3 barn. 
Att ensam kliva in utifrån i en "familj" är inte det lättaste man kan välja att göra och på lika många sätt som det har varit lekande lätt har det varit rent ut skitsvårt. 
Hittade den här boken strax innan semestern och som jag ska börja på nu. 
Alltid lär man sig nåt hoppas jag och ett eller annat ljus kanske går upp. I vissa perioder behöver man mer än i andra ett "uppslagsverk" att slå i och få hjälp att förstå. 
Kanske blir jag en lite bättre människa. Kanske utvecklas jag något. Och kanske kommer jag lite mer till insikt. 

Bor du oxå i en bonusfamilj och har bonusar runt om dig i form av syskon, vuxna eller barn? Då kanske det här kan vara ett boktips för dig. Jag säger till vad jag tycker om boken så fort den är klar. 



Hugger in direkt i kväll :)

Sov gott därute!

Om

Min profilbild

Sabina

Välkommen att hänga med mig och det som händer i min vardag. Det är allt från familjeliv, mat, min motorcykel, katten och hus & hem, ja kort sagt allt mellan himmel och jord. Strax innan jul 2013 köpte vi oss sommarstället "landet" som ligger i Costa del Sol, Spanien. Vi ser fram emot att vara där och fixar och donar så att vi ska kunna ha det riktigt härligt där.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela